Werken bij de stad Aarschot

585 De stad Aarschot is een stad in volle bloei die haar dienstverleningsopdracht naar de burgers toe hoog in het vaandel draagt. De focus op dienstbaarheid aan de bevolking is dan ook in alle beleidsdomeinen een speerpunt van het beleidsprogramma. Met meer dan 300 medewerkers staan we in voor een klantvriendelijke dienstverlening en het realiseren van beleidsbeslissingen. Hiervoor hebben we medewerkers met diverse competenties nodig. 

 

Bij de stad Aarschot werken de medewerkers in contractueel of statutair dienstverband. Als contractueel personeelslid heb je een arbeidsovereenkomst met de stad. Als statutair personeelslid ben je vast aangesteld in statutair verband (‘benoemd’). Betrekkingen bij de stad zijn onderverdeeld in 5 niveaus (A, B, C, D en E). Zowel contractuele als statutaire medewerkers moeten voldoen aan bepaalde voorwaarden en slagen in een selectieprocedure. Onder bepaalde voorwaarden kan een verkorte contractuele selectieprocedure georganiseerd worden.   

 

Wil je deel uitmaken van ons team en je steentje bijdragen aan de uitbouw van onze stad van morgen? Hou dan zeker onze website in de gaten. Er zijn immers regelmatig vacatures bij de stad Aarschot, waarvan je hier steeds een overzicht kan vinden.

Klik hier om de vacatures te bekijken.

 

Onze vacatures worden ook gepubliceerd op de website/WIS-computer van de VDAB.  Daarnaast kunnen ze ook bekendgemaakt worden via andere kanalen zoals bijvoorbeeld advertenties in lokale weekbladen of nationale kranten of op deze website.

 

Je kan ook steeds spontaan solliciteren65 . Hiervoor kan je bijgevoegd sollicitatieformulier invullen en bezorgen aan de personeelsdienst. Je wordt dan gedurende maximum één jaar opgenomen in een bestand, waarbij je op de hoogte wordt gehouden van vacatures die mogelijk kunnen aansluiten bij je profiel. Indien gewenst kan je je dan kandidaat stellen voor een specifieke vacature volgens de gestelde voorwaarden.

 

Nuttige informatie

Algemene regels voor selectie

Algemene toelatings- en aanwervingsvoorwaarden

 

Contactgegevens

Personeelsdienst  
stadhuis Aarschot - 4de verdieping
Ten Drossaarde 1
3200 Aarschot
Tel: 016 55 03 23   
Fax: 016 55 03 28
E-mail: personeelsdienst@aarschot.be