Drie dolle carnavalsdagen op 24, 25 en 26 maart 2017

Knappe affiche

De Gilde der Kasseistampers werkte weer een knappe affiche uit voor het carnavalsweekend. Er zijn onder meer optredens voor jong en oud, een carnavalbal en op zaterdagavond trekt de Carnaval Lichtstoet door de straten van de stad, in samenspraak met de handelaars. De avondstoet is intussen een traditie geworden, tot tevredenheid van de organisatoren, kijklustigen en lokale handelaars. Zo kunnen bezoekers overdag naar hartenlust shoppen en ‘s avonds van de stoet genieten. Klik hier om de affiche te bekijken.

 

Gedetailleerd programma

Op vrijdag 24 maart 2017 begint het feestweekend met de ontvangst van Prins Jos III en Adjudant Peter. Vanaf 20 uur organiseert de gilde een Carnavalbal met discobar Powered by Chéke en een optreden van Ronny Lee en Guy. Om de avond af te sluiten, deelt de organisatie de volgnummers uit voor de stoet van zaterdag. De inkom is gratis.

 

Op zaterdag 25 maart 2017 denken de organisatoren in de namiddag aan de kinderen. Het programma begint om 14 uur met ‘Mickey’s Magical Kids Party’. Er is een meet and great met Mickey & Friends voorzien, een kleurwedstrijd, een kinderdisco en nog veel meer. Kinderen die verkleed komen, krijgen bovendien een geschenkje.

 

Zaterdagavond vindt het hoogtepunt van het weekend plaats: de 53ste Internationale Carnaval Lichtstoet. Om 19 uur vertrekt de reclamestoet, gevolgd door de Lichtstoet. De toegang is gratis.

 

Zondag 26 maart 2017 is er vanaf 14 uur een artiestenparade voor jong en oud met optredens van Sabine, Johan Veugelers, Sammy Baker en Paul Severs. Tickets kosten 10 euro in voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Kaarten in voorverkoop zijn te verkrijgen in café Jagershuis in Aarschot of bij feestleider Kurt Staels op het nummer 0494 04 20 95.

 

Aangepaste verkeersregeling

Naar aanleiding van de carnavalsactiviteiten wordt de verkeersregeling in Aarschot-centrum tijdelijk aangepast. Klik hier voor een overzicht van de straten en straatgedeeltes waar de verkeerssituatie tijdelijk verandert.